WhatsappEmail
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieCran Coupé 840i High Executive Automaat

€ 152.855,00

NL5937554
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1971 per maand
BMW 8 Serie Cran Coupé 840i High Executive Automaat
€ 152.855,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wie zei daar dat er geen emotie meer in auto's zit? Achter het stuur van deze BMW 8 Serie kunt u het nog steeds ervaren, kilometer na kilometer. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Solide op nat asfalt en regenklinkers, maar net zo onverschrokken op de onverharde weg: de vierwielaandrijving trekt u overal doorheen. Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Natuurlijk behoren LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, start-stopsysteem, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Facetimen of video's kijken onderweg wordt een makkie dankzij het ingebouwde WIFI-hotspot. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Extra opties op deze auto zijn: WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, premium audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning en draadloos opladen.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 8 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron