WhatsappEmail
BMW 8 Serie
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieCoupé 840i Automaat

€ 89.950,00

M-Sport Pro

NLGBS-59-P
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1165 per maand
BMW 8 Serie Coupé 840i Automaat
€ 89.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4354KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wat er ook verandert in de automarkt, de Duitse merken blijven altijd sterk. Op de teller van deze auto staat slechts 4354 kilometer. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. De intensiteit van de laserlight koplampen benadert daglicht. Toch hebben tegenliggers geen last. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. De vier camera's genereren samen een 360 graden beeld rond de auto, zodat u een volledig overzicht hebt van wat er rondom uw auto gebeurt. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Met WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en regensensor is deze BMW helemaal compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Stap even in voor een proefrit. Een afspraak is zo gemaakt. Bel ons nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u