WhatsappEmail
BMW 8 Serie
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieCabrio M850i xDrive High Executive Automaat

€ 149.950,00

NL5900792
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1936 per maand
BMW 8 Serie Cabrio M850i xDrive High Executive Automaat
€ 149.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4989KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een toonbeeld van Duitse kwaliteit in techniek, comfort en rijprestaties. Dat is deze BMW 8 Serie. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 4989 kilometer afgelegd. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. U hóeft natuurlijk niet off-road te gaan om de voordelen van de vierwielaandrijving te ervaren... Maar het kán zeker wel! Wat valt er verder op aan dit model? Dat is toch zeker het lederen interieur. En niet te vergeten de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. De intensiteit van de laserlight koplampen benadert daglicht. Toch hebben tegenliggers geen last. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Natuurlijk behoren navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem steeds veilig onderweg.

Zullen we 'm even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron