WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4CS Automaat

€ 212.872,00

NL7472596
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2742 per maand
BMW M4 CS Automaat
€ 212.872,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Het lederen interieur zorgt voor een klasse uitstraling. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Ook is de auto voorzien van: LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, sportinterieur, donker getint glas achter, Laser-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Met voorzieningen als hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u