WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Coupé M4 GTS Automaat

€ 132.500,00

NLJX-786-F
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1707 per maand
BMW M4 Coupé M4 GTS Automaat
€ 132.500,00

Specificaties

  • 2016Bouwjaar
  • 7718KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zijn vormen en lijnen verraden het al, dit is een pure sportauto en hij staat garant voor een intense rijbeleving. Het is een dealeronderhouden BMW M4 van het bouwjaar 2016, er staat 7718 kilometer op de teller. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regen- en lichtsensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook navigatiesysteem met harde schijf, lederen sportstuur, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, usb-aansluiting en boordcomputer zijn aan boord.

In de BMW M4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Verder is deze auto uitgerust met head-up display en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Zullen we deze sportwagen even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron