WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Cabrio xDrive Competition Automaat

€ 181.275,00

NL5942133
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2337 per maand
BMW M4 Cabrio xDrive Competition Automaat
€ 181.275,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een auto als de BMW 4-serie Cabrio biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 4-serie Cabrio staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u