WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4xDrive Competition Automaat

€ 93.450,00

NLN-801-VJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1202 per maand
BMW M4 xDrive Competition Automaat
€ 93.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 38500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is onmiskenbaar Duitse topkwaliteit. Indrukwekkende prestaties, vooruitstrevende techniek en ultiem betrouwbaar. Deze BMW M4 heeft het allemaal. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een lederen interieur: een toonbeeld van luxe en comfort. En wat dacht u van de elektrisch bedienbare achterklep? In- en uitladen gaat haast vanzelf! Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Deze BMW M4 is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW M4 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor behoorlijk compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u