WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive20i High Executive Automaat

€ 68.900,00

NLZ-704-RL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €889 per maand
BMW Z4 sDrive20i High Executive Automaat
€ 68.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3652KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een auto als de BMW Z4 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Een aantrekkelijke optie is het elektrisch bedienbare cabriodak, waarmee u eenvoudig kiest tussen open of gesloten rijden. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW Z4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u