WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster sDrive30i M-Sport Aut. Automaat

€ 86.377,00

NL7470199
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1118 per maand
BMW Z4 Roadster sDrive30i M-Sport Aut. Automaat
€ 86.377,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW Z4 is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Met het elektrisch bedienbare dak verandert u deze cabrio in luttele seconden in een auto voor zonaanbidders. Deze BMW Z4 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, windscherm en start-stopsysteem.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u