WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster M-Sport sDrive30i Aut. Automaat

€ 86.693,00

NLGBX-54-K
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1114 per maand
BMW Z4 Roadster M-Sport sDrive30i Aut. Automaat
€ 86.693,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4597KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Deze BMW Z4 is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nu al overtuigd? Bel toch even voor een proefrit. Gewoon omdat het kan!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u