WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie318i Business Edition Automaat

€ 31.950,00

NLN-582-ZZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €412 per maand
BMW 3 Serie 318i Business Edition Automaat
€ 31.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 67319KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kwaliteit, techniek, prestaties en rijcomfort. Geldt voor alle Duitse merken. Daar kan je blind van op aan. Deze auto is uitgerust met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, aluminium dakrailing, zwart dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Ook is de BMW uitgerust met: parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Deze BMW 3 Serie is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u