WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieCabrio M440i M Sport Pro Automaat

€ 121.085,00

NL5934974
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1562 per maand
BMW 4 Serie Cabrio M440i M Sport Pro Automaat
€ 121.085,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Meer dan een halve kilometer perfect zicht in het donker: daarvoor zorgen de laserlight koplampen. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Deze BMW 4 Serie is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie en brake assist.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron