WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i Automaat

€ 82.152,00

NL5932074
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1058 per maand
BMW 5 Serie 520i Automaat
€ 82.152,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een BMW 5 Serie. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Elke auto heeft een of meer blinde vlekken. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt als er gevaar voor een aanrijding bestaat. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 5 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u