WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7xDrive60 M Sport 106 kWh Automaat

€ 89.950,00

NLR-854-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1165 per maand
BMW i7 xDrive60 M Sport 106 kWh Automaat
€ 89.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 25490KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Automatische luchtvering absorbeert oneffenheden in het wegdek en vergroot het rijcomfort. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Luxepaardjes en levensgenieters worden enthousiast van de verwarmde achterbank. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Deze BMW i7 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Stel niet meer uit en kies nu voor elektrisch rijden! We zetten 'm graag klaar voor een proefrit. Eén belletje is genoeg.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u