WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Sportpakket Automaat

€ 59.850,00

NLR-574-XT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €777 per maand
BMW iX xDrive40 Sportpakket Automaat
€ 59.850,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 30043KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en keyless entry horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Elektrisch rijden is de toekomst. En die begint vandaag. Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron