WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport 67 kWh Automaat

€ 51.950,00

NLS-112-LL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €669 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport 67 kWh Automaat
€ 51.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26746KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer boem-is-ho, De achteruitrijcamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-audiosysteem en het actuele full map navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron