WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring xDrive Competition Automaat

€ 132.500,00

NLS-244-GN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1707 per maand
BMW M3 Touring xDrive Competition Automaat
€ 132.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18807KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW M3 maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Laserlight koplampen zorgen voor ver en zeer helder zicht. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. U bent in deze BMW ook voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron