WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i Automaat

€ 157.715,00

NL5932414
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2033 per maand
BMW X6 xDrive40i Automaat
€ 157.715,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Wat de weg ook doet, deze 4x4 heeft elke ondergrond stevig te pakken dankzij de vierwielaandrijving. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. En ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Extra opties op deze auto zijn: met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

De BMW X6 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u