WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i M-Sport Pro Automaat

€ 124.900,00

NLX-481-FF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1614 per maand
BMW X6 xDrive40i M-Sport Pro Automaat
€ 124.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 30662KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze BMW X6. Het is een auto uit 2023. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Telefoonaccu in het rood? Laad 'm simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning als standaard uitrusting.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u