WhatsappEmail
BMW M4
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Coupé M xDrive Competition Automaat

€ 142.950,00

NLZ-570-GG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1844 per maand
BMW M4 Coupé M xDrive Competition Automaat
€ 142.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 1501KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Degelijk, solide en technisch hoogstaand: dat kun je van Duitse auto's nog altijd zeggen. En die omschrijving geldt zeker voor deze BMW M4. Veel auto, veel kwaliteit. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 1501 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Dak dicht? Dan toch volop daglicht door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Het lederen interieur ademt luxe en de elektrisch bedienbare achterklep biedt volop gemak. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Ook 's avonds en bij slecht weer heeft u optimaal zicht dankzij de laserlight koplampen. Verder is de BMW uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. De kracht van de 360 graden camera op deze auto resulteert in optimale zichtbaarheid en veiligheid. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Deze BMW is voorzien van connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u steeds veilig onderweg.

Hij staat al popelend voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze volbloed sportwagen uitproberen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u